Rólunk

Cégünk a FIX Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1078 Budapest Hernád utca 40. Adószám: 10465534-2-42) több mint 20 éve van jelen a számítástechnikai és irodatechnikai piacon. Ezen idő hosszú távú stabil beszállítói kapcsolatokat épített ki. Folyamatos továbbképzessel bővíti műszaki ismereteit a szervíz szolgáltatások terén.

2012-re elkészült új webáruházunk, amelynek kialakítása során fontosnak tartottuk, hogy on-line látogatok ugyanazt a pontos, és precíz kiszolgálást kapják, amit már "off-line" vevőink megszokhattak.

Az oldalon található termékek nagy része szinte azonnal elérhető saját vagy partnereink raktárkészletéből.

2000-ben bevezetett minöségirányítási rendszerünk is azt igazolja, hogy ha megtisztel bizalmával minöségi, és megbízható partnerei leszünk akár irodatechnikáról, akár számítástechnikáról van szó.

Minőségpolitika

Célunk, hogy a FIX Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. minőségi szolgáltatást nyújtson a számítás- és irodatechnikai piacon.

Ennek érdekében:

  • Csak világszínvonalú termékeket forgalmazunk.
  • A lehető legrövidebb határidővel szállítunk. Ezt olyan beszállítói háttérrel érjük el, akik termékeik 70 %-ából folyamatosan tartanak raktárkészletet.
  • Minden beérkező vevői kérésre 24 órán belül reagálunk.
  • Vevőinknek érezniük kell, hogy cégünk mindig elérhető számukra, hogy elsősorban Értük dolgozunk. Munkatársaink mindenkor készségesen és segítőkészen állnak ügyfeleink rendelkezésére.
  • Minden vevőnknek értékarányos árakon ajánljuk termékeinket és szolgáltatásainkat.
  • Törekszünk arra, hogy minden vevői igényt ki tudjunk elégíteni. Célunk, hogy vevőink „mindent” tőlünk, illetve rajtunk keresztül vásároljanak meg. Ez a vevői elégedettség növelésén túl piaci pozíciónkat is erősíteni tudja.
  • Ügyfeleinknek minden pillanatban pontos információval tudunk szolgálni rendelésükkel kapcsolatban. Amennyiben problémák adódnak a szállítással, a határidővel, azt azonnal tudatjuk vevőinkkel és alternatív megoldási javaslatokat teszünk.
  • Szervizszolgálatunk képzett és gyakorlott szakemberekkel, rövid határidőkkel áll vevőink rendelkezésére, amit a leggyakrabban szükséges alkatrészek raktáron tartásával is segítünk. Szerviz technikusaink folyamatos szakmai továbbképzésben részesülnek.
  • Vevőink elégedettségét folyamatosan figyeljük, az összegyűjtött adatokat értékeljük és visszacsatoljuk a szolgáltatási folyamatba. Fontos számunkra, hogy működésünket folyamatosan tökéletesítve egyre magasabb színvonalon szolgálhassuk ki vevőinket.
  • Értékeljük versenytársaink tevékenységét. A kapott eredményeket szintén felhasználjuk munkánk, tevékenységeink javítására, bővítésére.